Seuratiedote 1/2015

Kotkan Uimaseura ry, jäsenkirje nr. 1/2015

 

Arvoisa Kotkan Uimaseuran jäsen

 

Kotkan Uimaseuran ja Uimaseura KoVeVe:n uintitoiminnat on siirretty Uimaseura Aquilaan. Molempien seurojen johtokunnat ja vastuuhenkilöt totesivat Uimaliiton tuella, että kotkalaisen uintiurheilun edellytyksenä on määrätietoinen työ uinnin eteen. Mikäli seurat olisivat jatkaneet erillään, se olisi ollut voimavarojen haaskausta. Voimien yhdistäminen nähtiin parhaaksi mahdollisuudeksi. Ratkaisuna Kotkan Uimaseuran ja Uimaseura KoVeVe:n uintitoiminnat on siirretty Uimaseura Aquilaan.

Kotkan Uimaseura jatkaa kotkalaisen uintitoiminnan tukemista ja uusi johtokunta tulee visioimaan parhaan tavan tähän toimintaan. KoUS:in kotisivut (www.kous.fi) ja sähköposti (kousposti@gmail.com) säilyvät entisissä osoitteissa. Seuran puheenjohtajana toimii Harri Eela, varapuheenjohtajana Juha Vulkko, sihteerinä Merja Pettersson ja rahastonhoitajana Hannu Tiili. Muut johtokunnan jäsenet ovat Aila Järvinen, Vesa Salmi ja Kai Rairama. Johtokunnan yhteystiedot on päivitetty seuran kotisivuille.

Jäsenyys Kotkan Uimaseurassa jatkuu automaattisesti maksamalla jäsenmaksun oheisella jäsenmaksu lomakkeella. Jäsenmaksut ovat seuraavat:

aikuiset                                                              25 €

nuoret, 17 vuotta tai nuorempi                          20 €

perhe                                                                 60 €

Mikäli haluat harrastaa aktiivista uintitoimintaa, voit liittyä Uimaseura Aquilaan (http://www.uimaseura-aquila.fi/fi/seura/tulemukaan ). Uimaliiton säännöt mahdollistavat toiminnan useammassa Uimaliiton jäsenseurassa, mutta uintitoiminnan edustusoikeus voi olla vain yhden seuran kautta.

Tulevia tapahtumia

    •     KC-uinnit 7.2.2015 Uimala Katariinassa. Ilmoittaudu toimitsijaksi (http://www.uimaseura-aquila.fi).
    •     ROLLO –karonkka Ma 9.2. klo 18 Maijanrannassa, Mussalossa (Kipparitie 9, Mussalo 48310 Kotka) kaikille ROLLO -talkoisiin osallistuneille. Ilmoittautuminen Ke 4.2. klo 18 mennessä sähköisesti (www.kous.fi) tai iltaisin puhelimitse Vesa Salmi 045-1271287. Ohjelmassa ruokailu ja seurustelua sekä palautetta Rolloista.
    •     Kotkan Uimaseura täyttää syksyllä 2015 110v. Johtokunta toivoo ehdotuksia 110v. juhlatapahtumiksi. Ehdotuksia/ajatuksia voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen kousposti@gmail.com.

 

Jatkathan KOTKALAISEN uinnin tukemista kansamme

Kotkassa 23.1.2015

Kotkan Uimaseura ry:n johtokunta

Comments