Ajankohtaista

Jäsenkirje 2019

KoUS Jäsenkirje 

 

Arvoisa Kotkan Uimaseuran tukija 

 

Tervehdys Kotkan Uimaseuralta 

 

Seuramme tarkoitus on tukea kotkalaista uintitoimintaa ja olemmekin kuluneina vuosina tukeneet Uimaseura Aquila ry:n toimintaa erilaisilla tavoillahankkimalla uintivälineitä ja avustamalla nuorten sekä lasten leiritoimintaa. Tarkoituksena on jatkaa samalla linjalla. 

 

Lähestymme sinua kirjeellä saadaksemme lisää ideoita seuramme toimintaan. Haastammekin sinut osallistumaan seuramme toimintaan. 

 

Uimaseura Aquila järjestää uinnin tuomarikoulutusta (1&2.lk) 23.3. 2019 Haukkavuorenkoulun auditoriossa. Seuramme maksaa KoUS:n jäsenien osallistumismaksun kyseiseen koulutukseen. Tarkistathan oman tuomarikorttisi voimassaoloajan! Ilmoittautua voit tästä linkistä 4.3.2019 mennessä https://tapahtumat.uimaliitto.fi/tapahtumat/   

 

Kotkan koulujen mestaruus uinnit 12.3. klo 08:00 uimala Katariinassa kaipaavat niin ikään toimitsija apua. Ilmoittautua voi sähköpostitse: toiminnanjohtaja@uimaseura-aquila.fi . Näistä kisoista ei saa virallisia aikoja eli virallista toimitsijakorttia ei tarvita.  

 

Kirjeen mukana on ohjeet jäsenmaksun suorittamisesta. Seuralle kertyvät varat käytämme kotkalaisen uimatoiminnan tukemiseen ja jäsenistön hyväksi.  

 

26. Helmikuuta, 2019 

Terveisin, 

 

Johtokunta 

 

 

 

 

Jäsenmaksut 

 

Jäsenyys Kotkan Uimaseurassa jatkuu automaattisesti maksamalla jäsenmaksun oheisella jäsenmaksu lomakkeella. Jäsenmaksut ovat seuraavat: 

 

aikuiset25 € 

nuoret, 17 vuotta tai nuorempi20 € 

perhe60 € 

 


KoVe-Ve/KoUS -yhdistymisprojekti 4.3.2014


Yhdistymistoimikunnan valtuuttamana graafinen suunnittelija Tuuli Koivisto vastaanotti kilpailuehdotukset ja esitteli tulokset työryhmälle:

 

”Saimme ilahduttavan paljon nimiehdotuksia uudelle seuralle. Ehdotuksia oli oivaltavasti ammennettu monipuolisesti seudun historiasta, uintiperinteestä kuin vieraista kielistäkin.”

 

Hyvistä ehdotuksista valitsimme äänestykseen kaksi lähestymistavaltaan toisistaan poikkeavaa kannatusta saanutta nimeä. Toinen perinteisempi ja toinen uudempaa nimeämistyyliä edustava.

 

1. Kotkan Uimarit

Perinteinen, useamman kannatusäänen saanut paikkakuntaan sidottu käypä seuran nimi. Paikkakuntaan sidottu, selvä suomenkielinen nimi. Hieman tavanomainen. Yhdistää edeltävien seurojen nimeämisperinnettä.

 

2. Uimaseura Aquila (Kotka)

Latinasta juonnettu nimi, joka tarkoittaa oivaltavasti kotkaa. Nimessä voi nähdä myös osuvasti sanan aqua (=vesi). Nimi ei ole paikkakuntaan kirjaimellisesti sidottu, mahdollistaa seuran kasvun myös Kotkan rajojen ulkopuolelle (Pyhtää, Hamina…).

Dynaaminen, nykyaikainen ja innostava nimi nuorille uimareille ja uudelle seuralle 2000-luvulla. (Seuraa uudempien seurojen nimeämiskulttuuria, mm. Poseidon ja Cetus)

Virallisen nimen perään voidaan lisätä tai jättää pois sana Kotka halutessanne (paikkakuntasidonnaisuus). Lyhesti voidaan käyttää nimeä Uimaseura Aquila tai Aquila

Aquila nimiehdotus tuli junioriportaasta mikä osaltaan varmasti innostaa nuoria uimareita. Lyhyt ja napakka nimi mahdollistaa näyttävän logosuunnittelun ja siten näkyvyyden kilpailuissa ja muussa toiminnassa.”

 

Seurojen johtokuntien ja valmentajien yhteisessä kokouksessa uuden seuran nimeksi valittiin Uimaseura Aquila. Logosta päätettiin käynnistää uusi kilpailu, ehdotuksia otetaan vastaan 2 viikon ajan, ehdotukset voi lähettää Tuuli Koivistolle sähköpostitse osoitteeseen tuuli(at)tandem.fi. Liitä mukaan myös ehdotus värimaailmasta! Jo jätetyt logoehdotukset Uimaseura Aquilaa sivuten ovat jo mukana kilpailussa.

                        

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


KoVe-Ve/KoUS -yhdistymisprojekti; "status & kilpailu"
 
KoUS/KoVe-Ve yhdistymisprojektin aloituspalaverissa nimetty toimikunta on nyt kokoontunut kaksi kertaa.
Toimikuntaan kuuluvat Vesa Salmi (KoUS), Sari Brunila (KoVe-Ve), Mika Kääpä (KoUS), Kasperi Salonen (KoVe-Ve) sekä Eero Pukki (sitoutumaton).
 Kokouksissa on alustavasti sovittu edettävän siten, että seurojen yhdistyminen toteutetaan perustamalla kokonaan uusi seura, jonka jäseniksi kaikki KoUS/KoVe-Ve -jäsenet liitetään.
 Osana tätä prosessia käynnistämme uuden seuran nimi- ja logokilpailun. Eli nyt voit ehdottaa uudelle seuralle nimeä sekä logoa! Kaikki joukolla mukaan tekemään ehdotuksia – tässä on ainut-laatuinen tilaisuus jättää jälki kotkalaiseen seurahistoriaan! Nimi- ja logoehdotuksia otetaan vastaan 14.02.2014 saakka. Nimiehdotuksen voit jättää lomakkeen kautta, joka löytyy KoVe-Ven sivuilta. Logoehdotukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen tuuli(at)tandem.fi (korvaa osoitteen (at)-osio @-merkillä).Yhdistymistoimikunta kokoontuu pohtimaan tehtyjä esityksiä maanantaina 17.02.2014, jonka jälkeen seurojen johtokunnat ja valmentajat kokoontuvat  valitsemaan uuden seuran nimen ja logon.
___________________________________________
______________________________________________________________________________________________
                                                                  

 
 
 

Tiedote 16.12.2013

lähettänyt Kotkan Uimaseura 3.2.2014 klo 22.01   [ 3.2.2014 klo 22.02 päivitetty ]

TIEDOTE 16.12.2013
Kotkalaiset uimaseurat ovat tänään aloittaneet yhdistymisneuvottelut.
Yhteistä strategiaa suunnittelemaan on perustettu toimikunta.
Molempien seurojen johtokunnat ja valmentajat tukevat hanketta.
Seurojen toiminta jatkuu normaalisti.
Tiedotamme asiasta lisää tilanteen edetessä.
 
Kotkalaisen uinnin kehittämiseksi
 
 
Kotkan Uimaseura ja Uimaseura KoVe-Ve

1-1 of 1